flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведення навчання з цивільного захисту

14 червня 2019, 15:14

 14 червня 2019 року в приміщенні Томашпільського районного суду проведено навчання працівників суду діям у надзвичайних ситуаціях.

 Навчання проведено за сприянням завідувача сектору цивільного захисту оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Томашпільської районної державної адміністрації Біжана М.М.

 Навчання на тему: «Основні способи захисту в умовах загрози та виникнення надзвичайних ситуацій» провів провідний фахівець Томашпільського РС ГУ ДС НС України в Вінницькій області капітан служби цивільного захисту Соловей В.В.

 Метою заходу було вивчення основних способів захисту в умовах загрози та виникнення надзвичайних ситуацiй, формування вмінь та навичок необхідних працівникам для захисту вiд наслідків надзвичайних ситуацiй.

 В ході проведення заходу працівників суду ознайомлено з основними поняттями надзвичайної ситуації; попереджувальними сигналами та порядком отримання інформації при загрозі та виникненню надзвичайних ситуації; призначенням та облаштуванням захисних споруд цивільного захисту населення; порядком проведення та діям під час евакуації.