flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Робоча зустріч щодо роботи підсистеми «Електронний суд».

14 червня 2019, 11:57

         14 червня 2019 року в приміщенні Томашпільського місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги відбулася робоча зустріч на якій обговорювалося питання про використання підсистеми «Електронний суд».

          В заході взяли участь керівник апарату суду Трач В.П., керівництво та працівники Томашпільського місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги, начальники відділів надання правової допомоги Крижопільського, Могилів-Подільського, Мурованокуриловецького, Піщанського, Тульчинського, Чернівецького, Шаргородського, Ямпільського районів.

          В ході проведення зустрічі були розглянуті питання реєстрації в електронному кабінеті «Електронного суду», переваги швидкого і зручного доступу громадян до інформації про рух судової справи, час і місце її розгляду, обміну процесуальними документами між судом та учасниками судового процесу.  

            Метою проведення заходу було налагодження процесу оперативного обміну інформацією в електронному вигляді між судом, учасниками судового процесу, а також іншими державними структурами з використанням підсистеми «Електронний суд».