flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Важлива інформація для учасників судового процесу та громадян!

12 січня 2021, 08:52

Доводимо до відома учасників судових процесів та громадян про відсутність державного фінансування на закупівлю поштових марок. У зв’язку з цим суд не має можливості відправляти традиційним поштовим зв’язком через Укрпошту поштову кореспонденцію (повістки, копії судових рішень, виконавчі листи, тощо).

З метою повідомлення учасників судових процесів про день та час судових засідань судом використовуються усі можливі сучасні методи телекомунікаційного зв’язку, такі як направлення учасникам судового процесу інформації за допомогою SMS-повідомлень, електронною поштою, телефонним зв’язком.

Ознайомитись з датою призначення справи до розгляду можливо на офіційному веб-сайті  Томашпільського районного суду Вінницької області у розділі «Громадянам» - «Список судових справ, призначених до розгляду», за посиланням:  https://tm.vn.court.gov.ua/sud0224/gromadyanam/csz/

Інформацію по справах, які знаходяться в провадженні судді Пилипчука Олега Володимировича можна отримати за тел. (043-48) 2-32-13.

Інформацію по справах, які знаходяться в провадженні судді Скаковської Ірини Володимирівни можна отримати за тел. (043-48) 2-11-95.

Процесуальні документи можливо отримати безпосередньо в канцелярії суду за адресою: смт. Томашпіль, вул. І.Гаврилюка, 57 (тел. канцелярії (043-48) 2-17-51).

Громадянам при зверненні до суду необхідно зазначати всі відомі засоби зв’язку - офіційні адреси, адреси електронної пошти, номера телефонів власні та інших учасників судової справи.

 

Прес-служба суду