flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги відвідувачів суду! Розпочинається опитування учасників судових проваджень щодо якості функціонування суду

21 березня 2019, 11:26

Шановні відвідувачі суду!

 В період з 19 березня 2019 року по 15 травня 2019 року в Томашпільському районному суді Вінницької області з метою реалізації проекту «Покращення якості роботи судів Хмельницької, Вінницької та Волинської областей через проведення опитувань учасників судових проваджень з використанням методології карток громадського звітування», що впроваджується Благодійною організацією «Всеукраїнська коаліція з надання правової допомоги»,  та на виконання пункту 4 рішення Ради суддів України № 53 від 17.09.2018 року, буде проходити опитування  відвідувачів щодо якості функціонування суду за допомогою карток громадянського звітування.

Анкетування надасть можливість оцінити якість роботи суду та проаналізувати стан доступності до правосуддя, а дані  проведеного опитування слугуватимуть основою для вдосконалення судових послуг, що надаються відвідувачам суду.

Запрошуємо кожного взяти участь

 в опитуванні щодо задоволеності якістю функціонування суду!

 

Будьте впевнені, що запитувана інформація є цілком конфіденційною і отримані відповіді будуть використані лише в узагальненому вигляді.

Від вашої щирості та відповідального ставлення до опитування залежить якість та повнота інформації, на підставі якої буде отримана загальна картина якості роботи суду.

 З усіх питань, які виникатимуть під час проведення опитування, звертатися до помічника судді Трибіди Тетяни Василівної, яку визначено відповідальною особою за проведення опитування в Томашпільському районному суді Вінницької області.