flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Тренінг на тему «Дослідження задоволеності відвідувачів суду окремими аспектами роботи суду за методологією КГЗ в рамках системи оцінювання роботи суду (СОРС)».

18 березня 2019, 14:04

     15.03.2019 року в конференц-залі готелю «Оптима» на виконання пункту 4 рішення Ради суддів України № 53 від 17.09.2018 року Благодійною організацією «Всеукраїнська коаліція надання правової допомоги» було проведено тренінг на тему «Дослідження задоволеності відвідувачів суду окремими аспектами роботи суду за методологією КГЗ в рамках системи оцінювання роботи суду (СОРС)».

     Захід проведено БО «Всеукраїнська коаліція надання правової допомоги» за підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

     Участь у даному заході прийняла прес-секретар Томашпільського районного суду Вінницької області - помічник голови суду Трибіда Тетяна Василівна.

     Представник Хмельницького районного суду, виконавчий директор БО «Всеукраїнська коаліція надання правової допомоги» Віталій Місяць, експерт з організації та проведення дослідження БО «Всеукраїнська коаліція надання правової допомоги» Роман Рачок ознайомили з плануванням роботи з проведення оцінки за методикою КГЗ (огляд картки громадського звітування, організацію збору даних, обробка та інтерпретація результатів дослідження).

   Практикуючий психолог, директор Хмельницького обласного центру соціально-психологічної допомоги Алла Андрейчак розповіла про психологічні аспекти та як подолати небажання відвідувачів суду брати участь в опитуванні.